Privetraining

Behoefte aan meer begeleiding om je verder op weg te helpen bij een hardnekkig probleem? Soms heb je na de gedragstherapie nog wat meer hulp nodig om jullie doelen te bereiken. Maar ook wanneer je binnen de opvoeding van je jonge hond ergens tegenaan loopt is een losse privetraining vaak erg nuttig.

Voor wie is dit aanbod?

Je hebt bijvoorbeeld behoefte aan meer ondersteuning en begeleiding bij de uitvoering van jullie plan van aanpak na gedragstherapie. Dan is dit een mooie ondersteuning bij de uitvoering van de praktische kant.

Ook kan het zijn dat je hond geen gedragsprobleem heeft, maar dat je tijdens de opvoeding wel tegen problemen aanloopt, denk bijvoorbeeld aan trekken tijdens het wandelen, of niet luisteren als je hond losloopt, niet zindelijk kunnen krijgen van je pup, etc. Ook dan kan een privetraining, samen met jullie eigen inzet, voor resultaat zorgen.

 

 

Praktische informatie

Hoe werkt het precies?

  • Privetraining gaat per losse les
  • De les duurt 1 uur
  • De kosten zijn €60
  • Dag en tijdstip in overleg met jullie
  • Locatie (afhankelijk van het probleem) bij jullie thuis of op mijn locatie
  • Prijs is incl. btw/ excl. eventuele reiskosten (29 ct./km)

“Enige nadeel: wij kunnen niet meer normaal langs de Grindweg lopen, mijn hond wil hier altijd naar binnen!”

“Na eerst onze eigen pup te hebben opgevoed, liepen we tijdens de puberteit van onze hond tegen wat dingen aan. Toch maar besloten om nog een cursus te gaan volgen toen Harry al een jaar was. Veel geleerd en nu spijt dat we niet hier ook de puppycursus hebben gedaan, haha, zo leuk vonden wij het. Het heeft de band tussen Harry en mij heel erg versterkt.”

Hans met Harry

“Onze lieve ondeugende pup was al 4 mnd toe we bij Danielle kwamen. Hij was vanaf dag 1 heel leergierig maar vertoonde nu gedrag waar we even geen raad mee wisten. Het fijne van Danielle is dat ze zich verplaatst in de situatie van de pup. Op die manier denken helpt je je geduld te bewaren en anders te reageren. Mijn zoontje en Josta hebben door de fijne begeleiding veel bereikt samen!”

Stefanie en Dion met Josta

“Wij hebben eerst een online puppycursus gevolgd en hebben toen met Freddy de pubercursus gedaan bij Danielle. We vonden de lessen erg leuk en zeker leerzaam. We weten nu beter hoe we met onze ondeugende puber kunnen omgaan en hoe wij hem kunnen uitdagen, in plaats van andersom;)”

Iris en Robert-Jan met Freddy