Mijn aanbod

Hoe kan ik jou en je hond helpen?

Hieronder vind je een overzicht van mijn aanbod. Iedere hond is welkom, ongeacht ras of leeftijd. Mocht je eerst nog vragen hebben of twijfel je ergens over neem dan even contact met me op via de contactpagina of stuur mij een whatsapp.

Gedragstherapie

Problemen rondom angst, agressie of ander ongewenst gedrag? Advies op maat, oog voor welzijn en veiligheid van jullie beiden. Als je je hond verzekerd hebt wordt gedragstherapie geheel of gedeeltelijk vergoed.

Preventieadvies

Voorkomen is beter dan genezen. Preventief advies is er om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van je hond zo hoog mogelijk te houden. Direct tips en advies om problemen voor te zijn.

Telefonisch advies

Zit je met vragen of twijfels over het gedrag van je hond? Krijg je van iedereen ander advies en wil je weten of ik je verder kan helpen? Telefonisch advies is bedoeld om laagdrempelig eens te praten met een deskundige.

Puppycursus

In een klein groepje (max. 3 pups). Tijd en ruimte voor jullie vragen en advies op maat. Naast eerste vaardigheden leer ik je graag wat je pup nog meer nodig heeft en hoe je pup leert.

Privetraining

Behoefte aan meer begeleiding op weg naar gedragsverandering? Individuele les aan huis of op locatie, op een tijdstip waarop het jullie het beste past? Ik help jullie graag verder op weg.

Beloningssnacks

Nieuw gedrag aanleren doe ik door te belonen voor gewenst gedrag. Bij mij zijn gezonde en lekkere snacks verkrijgbaar om mee te trainen. Ervaar zelf het verschil in motivatie.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?  Stuur me gerust een berichtje.