Mijn aanbod

Hoe kan ik jou en je hond helpen?

Hieronder vind je een overzicht van mijn aanbod. Iedere hond is welkom, ongeacht ras of leeftijd. Mocht je eerst nog vragen hebben of twijfel je ergens over neem dan even contact met me op via de contactpagina.

Puppycursus

Vanaf heden geef ik alleen nog op individuele basis les. Tijd en ruimte voor jullie vragen en advies op maat. Naast eerste basisvaardigheden leer ik je ook graag wat een pup nog meer nodig heeft en hoe een pup leert.

Preventieadvies

Voorkomen is beter dan genezen. Preventief advies is er om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van je hond zo hoog mogelijk te houden. Direct tips en advies om problemen voor te zijn. 

Telefonisch advies

Is je pup nog niet zindelijk? Twijfel je aan een tweede hond erbij?​ Hoe bereid je je hond voor op een baby? Een telefonisch advies is bedoeld voor eenvoudige vragen over (probleem)gedrag van uw hond. 

Gedragstherapie

Ervaar jij problemen met je hond? Wacht niet met professionele hulp zoeken. Geen quick-fix, maar bij de oorzaak beginnen en met oog voor welzijn van jullie beiden. 

Privetraining

Behoefte aan meer begeleiding op weg naar gedragsverandering? Individuele les aan huis of op locatie, op een tijdstip waarop het jullie het beste past? Ik help jullie graag verder op weg.

Beloningssnacks

Nieuw gedrag aanleren doe ik door te belonen voor gewenst gedrag. Bij mij zijn gezonde en lekkere snacks verkrijgbaar om mee te trainen. Ervaar zelf het verschil in motivatie.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?  Stuur me gerust een berichtje.