Mijn aanbod

Hoe kan ik jou en je hond helpen?

Hieronder vind je een overzicht van mijn aanbod. Iedere hond is welkom, ongeacht ras of leeftijd. Mocht je eerst nog vragen hebben of twijfel je ergens over neem dan even contact met me op via de contactpagina.

Puppycursus

In groepjes van maximaal 3 puppy’s geef ik de lessen en ga je je pup in deze periode van ‘de wereld ontdekken’ begeleiden en een begin maken met eerste vaardigheden aanleren.

Preventief Puppyplan

Een goede start is het halve werk. Er komt heel wat kijken bij een pup in huis. Ik merk dat veel mensen vaak door de bomen het bos niet meer zien en achteraf graag beter advies hadden gewild. 

Telefonisch advies

Is je pup nog niet zindelijk? Twijfel je aan een tweede hond erbij?​ Hoe bereid je je hond voor op een baby? Een telefonisch advies is bedoeld voor eenvoudige vragen over (probleem)gedrag van uw hond. 

Gedragstherapie

Ervaar jij problemen met je hond? Wacht niet met professionele hulp zoeken. Geen quick-fix, maar bij de oorzaak beginnen en met oog voor welzijn van jullie beiden. 

Privetraining

Behoefte aan meer begeleiding op weg naar gedragsverandering? Individuele les aan huis of op locatie, op een tijdstip waarop het jullie het beste past? Ik help jullie graag verder op weg.

Beloningssnacks

Nieuw gedrag aanleren doe ik door te belonen voor gewenst gedrag. Bij mij zijn gezonde en lekkere snacks verkrijgbaar om mee te trainen. Ervaar zelf het verschil in motivatie en probeer ze eens.

Niet zeker voor welke cursus je je kunt aanmelden? Of heb je eerst nog vragen? Stuur me een berichtje.