Prive-training

Behoefte aan meer begeleiding na een gedragsconsult of bij de opvoeding van je pup? Soms heb je na de gedragstherapie nog wat meer 1 op 1 hulp nodig om jullie doelen te bereiken. Maar ook wanneer je liever priveles neemt met je pup om wat voor reden dan ook, dan is 1 op 1 les een mogelijkheid. Het aantal lessen is naar behoefte in te plannen, ik spreek per losse les af. 

Voor wie is dit aanbod?

Wanneer je behoefte hebt aan meer ondersteuning en begeleiding bij de uitvoering van jullie plan van aanpak na gedragstherapie. Dan is dit een mooie ondersteuning bij de uitvoering van de praktische kant. 

Ook kan het zijn dat je net een pup hebt en veel vragen hebt rondom de opvoeding en het trainen van je pup. 

Vooraf aan privetraining spreek ik altijd eerst een gedragsconsult af. Dat kan bij mij op locatie of aan huis zijn. Uitzondering hierop zijn puppy’s tot een leeftijd van 6 maanden, dan kun je direct priveles afspreken. 

 

 

Praktische informatie

Hoe werkt het precies?

  • Privetraining gaat per losse les
  • De les duurt 1 uur
  • De kosten zijn €60
  • Dag en tijdstip in overleg met jullie
  • Locatie: Grindweg 43 in Wolvega
  • Prijs is incl. btw/ excl. eventuele reiskosten bij huisbezoek  (35 ct./km)

“En Danielle is een fijn mens, snapt niet alleen veel van de hond maar ook van de baasjes!”

“Hondentraining in een groep voelde voor mij nooit goed sinds ik Nox (rottweiler x Husky) heb. Ik heb mij van tevoren veel ingelezen en samen zijn we al een goed team. Toch is het fijn als er iemand meekijkt en meedenkt, zeker tijdens de puberteit. In overleg hebben we dan ook besloten om voor een priveles te kiezen van 60 min. Danielle heeft mij geholpen met het beantwoorden van vragen rondom de puberteit, ze heeft ons nieuwe motivatie gegeven om samen te trainen en super fijne tips. Als je nog twijfelt op welke plek jij, maar ook je dier zich op zijn gemak zal voelen en goede begeleiding krijgt..zoek niet verder. Heel erg bedankt voor de goede zorgen!”

Mariska en Nox

“Wij hebben met onze labradoodle Syb privelessen gevolgd. We wilden graag dat Syb minder ging trekken tijdens het wandelen en wat meer handvaten voor beter contact met Syb en dat hij goed ging luisteren. Door Danielle zijn we echt goed op weg geholpen! We hebben allerlei spelletjes geleerd, veel meer leren ‘praten’ met Syb en hij is veel meer gefocust op ons tijdens de wandelingen. Wij zijn zeer tevreden over haar aanpak! We zouden haar bij iedereen aanbevelen!!”

Piet en Marina met Syb

“Wij kregen vrij plotseling een hond, Pacha. Toen 6 maanden oud voor wie wij het 3e huis zijn. Pacha vond alles spannend ennn wij waren ook onzeker. Danielle voelde het allemaal goed aan, en met veel geduld voor Pach ennn Bert en mij, zijn we alledrie reuze gegroeid. Pacha is echt van bang en schrikkerig ontwikkeld naar een happy hond. En ook wij voelen ons zeker en snappen zoveel meer van onze heerlijke Pacha. En Danielle is een fijn mens, snapt niet alleen veel van de hond, maar ook van de baasjes! Dank!!!”

Margreet en Pacha