Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden en huisregels Happyhonden:

Het deelnemen aan een cursus of les en het betreden van de trainingslocatie is geheel op eigen risico van zowel de cursist als de hond. Op locatie houdt de cursist zich aan de ter plekke geldende regels. Parkeren kan op het erf bij de trainingslocatie.

Als je eerder bent kun je in de auto of op het erf even wachten tot de andere cursisten klaar zijn op het lesplein.

Roken mag op de locatie niet. Mobiele telefoons zijn tijdens de les uitgeschakeld of op trilfunctie.

Hondenschool Happyhonden is niet aansprakelijk voor schade in de breedste zin des woords en/of letsel opgelopen voor, tijdens of na de lessen. Hondenschool Happyhonden is niet aansprakelijk voor ongevallen met de hond en/of honden onderling. Schade kan nooit verhaald worden op de trainer en/of Hondenschool Happyhonden.

De honden blijven aangelijnd, tenzij de trainer anders bepaald. Als je hond speelt met andere honden is dat op eigen risico en spelen gebeurt niet aan de lijn. Geef elkaar dus de ruimte tijdens de les en bij het hek of andere doorgangen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor een goed passend tuig/ normale halsband en een . Voldoende beloningsvoer, een speeltje en poepzakjes. Let op: slipketting, pennenband, anti trektuig, flexilijn of andere corrigerende middelen zijn niet toegestaan. Fysiek of verbaal geweld naar je hond wordt niet getolereerd.

Mocht je hond plassen op het plein, giet er dan wat water overheen, er staat altijd een gieter klaar op het muurtje. Poept je hond ruim dit even op en giet zonodig wat water over de plek.

In geval van twijfel aangaande de gezondheid van je hond, graag vooraf telefonisch even contact opnemen met mij. Heb je een loopse teef ook graag even telefonisch contact vooraf zodat we kunnen afstemmen of we de lessen verzetten of niet.

In principe doet 1 volwassene de cursus met de hond. Mocht je een keer niet kunnen dan mag je partner het gerust overnemen, mits deze ook bekend is met de oefeningen.

Gezinsleden zijn tijdens de privéles van harte welkom om ook kennis te maken met mij en de locatie. Tijdens de overige lessen neemt 1 volwassene deel aan de cursus en is eventueel een ander gezinslid welkom om vanaf de zijkant mee te kijken.

Inschrijven voor een cursus gebeurt met het inschrijfformulier via de website. Inschrijven voor een cursus verplicht tot betaling. Betaling geschied contant of per bank binnen 3 dagen na de eerste privéles. Met je inschrijving accepteer je deze voorwaarden.

Annulering van de cursus kan zowel mondeling als schriftelijk. Betaalde cursusgelden worden niet terugbetaald. Het niet volgen van de cursus of een deel ervan is geen reden tot restitutie. De cursus is niet overdraagbaar aan derden.

De lessen gaan altijd door, tenzij je bericht ontvangt van de trainer. Lessen die door hondenschool Happyhonden worden afgezegd door bijvoorbeeld ziekte of extreme weersomstandigheden worden doorgeschoven.

Ben je verhinderd om te komen lessen meld je dan bij voorkeur 24 uur van tevoren af. Afmelden kan via telefoon, mail of app. Inhalen van een les is alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk en gebeurt altijd in overleg met de trainer.