Telefonisch advies

Een telefonisch adviesgesprek is bedoeld om eenvoudige vragen over (probleem)gedrag voor te leggen aan een deskundig hondengedragstherapeut. Hieronder zie je een aantal voorbeeldvragen waarvoor je een telefonisch adviesgesprek kunt afspreken.

Je wilt bijvoorbeeld advies over…

  • … de onzindelijkheid bij je pup
  • … het introduceren van een nieuwe hond of kat in huis
  • … wel of niet de hond meenemen op vakantie 
  • …  twijfels over wel of niet castreren
  • … welke hond past bij mij/ mijn gezin

Hoe werkt dat precies?

Voor sommige vragen is een telefonisch adviesgesprek een uitkomst.

Na het maken van de afspraak ontvang je de bevestiging per mail met de factuur. Ik vraag je ook om enkele observaties te doen of indien mogelijk het gedrag te filmen. Zo kan ik me goed voorbereiden en krijg ik een duidelijker beeld van jullie vraag. In het telefonisch gesprek ga ik daarnaast nog  aanvullende vragen stellen en krijg je direct tips en adviezen van mij.

Als je hond meerdere ongewenste gedragingen vertoont, of complex probleemgedrag zoals angst, agressie of verlatingsangst, dan kun je het beste een afspraak maken voor een gedragsconsult waarbij ik op huisbezoek kom om een uitgebreide anamnese te doen voordat ik je advies kan geven. 

 

Praktische informatie

Alles op een rijtje

  • Stuur me een berichtje en we plannen samen een afspraak in
  • Bevestiging en factuur via mail vooraf
  • De belafspraak duurt 30 minuten
  • Je ontvangt direct tips en adviezen over jullie situatie
  • De kosten zijn € 45,- incl. btw

Dit zeggen mijn klanten:

“Wij zijn met onze Alaskan Malamute terecht gekomen bij Danielle via onze gedragsdeskundige. Dit is ons super goed bevallen en we hebben een leuke en leerzame tijd gehad bij Happyhonden! Veel mogen leren en onze Malamute echt zien genieten van alle oefeningen. Zeker een aanrader!

Alexandra met Kylie

“Danielle heeft oog voor Guus, hoe we hem kunnen uitdagen de oefeningen met succes af te ronden. Maar ook voor mij: ze geeft mij zelfvertrouwen zodat mijn band met Guus versterkt. Ze denkt mee, legt zijn gedrag uit, ondersteunt. En het is zeker weten voor Guus het leukste uurtje in de week!”

Yvonne met Guus

“Toen wij een puppycursus zochten kwamen wij bij Danielle terecht, en wat een warm welkom en super begeleiding met al jou tips wat wij zelf nooit zo konden bedenken. Rust voor de pup en voor ons het welkom-springen van Kira eruit krijgen en dat is aardig gelukt. Niet alleen de pup maar ook het baasje moet leren en dat gaat met duidelijke uitleg! Kira heeft de pup-diploma gehaald en is nu bezig met vervolg. Wij zijn super trots op wat wij haar met hulp van Danielle al hebben geleerd. Wij gaan nog even door met trainen!”

Marjan met Kira